BoekarestParameters van een distributietransformator voor 10kVFabrikanten moeten aandacht besteden a

  • vrijgavetijd:2022-04-28 03:51:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:347
  • Korte omschrijving:

    Boekarest,Wat is de belangrijke rol van de transformatorDroge transformatorBoekarestHoe de droge transformator te onderhouden?Meth

Artikel inhoud

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Droge transformator

BoekarestHoe de droge transformator te onderhouden?

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

MandalgoviVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator,BoekarestHoeveel kost een boxtransformator?, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


BoekarestParameters van een distributietransformator voor 10kVFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud



Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,BoekarestTechnische parameters van scb10 droge transformator, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Aanbeveling en raadplegingDe electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Wiringwijze van droge transformator:

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is,BoekarestDrie-fasetransformator aan vermogen, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


BoekarestParameters van een distributietransformator voor 10kVFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud



Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Respect voor klantenVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

BoekarestDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

lekkage van zegelolie

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading en D (of D) is driehoekige bedrading.

BoekarestOverige productinformatie
  • torayHydraulisch hefplatform dat verlaagtHoofdclassificatie:

    torayHydraulisch hefplatform dat verlaagtHoofdclassificatie:

  • Amsteten.Aangepast hydraulisch hefplatformHoge industriële efficiëntie

    Amsteten.Aangepast hydraulisch hefplatformHoge industriële efficiëntie

  • Amsteten.Prijs hydraulische liftSlechte brandwerendheid

    Amsteten.Prijs hydraulische liftSlechte brandwerendheid

  • Amsteten.Hydraulisch hefplatform van het type vrachtliftWat is de functie van de huidmondjes

    Amsteten.Hydraulisch hefplatform van het type vrachtliftWat is de functie van de huidmondjes

  • Amsteten.Mobiele instapbrugHet is allemaal de drager voor dealers om te overleven

    Amsteten.Mobiele instapbrugHet is allemaal de drager voor dealers om te overleven

  • PistoiaHydraulische elektrische vaste instapbrugOntwerpkenmerken onderzocht

    PistoiaHydraulische elektrische vaste instapbrugOntwerpkenmerken onderzocht

  • Shanxi.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

    Shanxi.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

  • Haibo BayFlip plate hydraulische wegblokkeermachineProductprestaties en levensduur

    Haibo BayFlip plate hydraulische wegblokkeermachineProductprestaties en levensduur

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!